3 fordele ved at vælge funktionelle postkassemoduler!

18 januar 2021 Anne-Mette Hansen

Postkasser kan være søde og charmerende. Men nogle gange er det nødvendigt, at de er mere funktionelle og praktiske. Det er specielt tilfældet ved kollegier, lejlighedsbygninger eller ejerforeninger med flere rækkehuse. 

Hvordan vælger du en postkasseløsning, der opfylder alt dette? Svaret er postkassemoduler. Vil du vide? Læs meget mere i denne artikel, og få tre fordele ved at vælge smarte moduler med postrum.

1. En prisfornuftig løsning 

Det må ikke koste en formue at købe postkasser, når der skal sættes op til 100 lejligheder eller 30 rækkehuse eller et helt kollegie. Den billigste løsning er helt klar at investere i postkassemoduler.

Disse moduler fås med alt fra ét rum til seks rum. De kan sættes op sammen, så der er plads til post til mange boliger på samme sted. 

2. En løsning der ikke fylder meget

Postkasser skal ikke fylde alt for meget. Ikke når der skal være plads til 50 stk. på ét sted. Eller hvis de skal bygges ind i væggen. 

Moduler med postrum fylder ikke så meget. De kan sættes op på væggen i en opgang, bygges ind i væggen på en bygning udefra eller monteres på et stativ udenfor. Alle løsninger er yderst smarte og gør, at postkasserne ikke optager særlig meget plads.

Selvom rummene i en modulløsning er mindre end en traditionel postkasse, betyder det ikke det store. De fleste får i dag ikke så meget fysisk post. 

3. En praktisk løsning i hverdagen

Postkassemodulerne er også en løsning, der gør hverdagen nemmere. Postbuddet kan nemt komme omkring at aflevere post til hele bygningen. Og som beboer er det også nemt at tømme sin postkasse dagligt.

Er den monteret uden på bygningen, er den ikke i vejen og lige så nem at tømme som en traditionel postkasse. Er postkasserne samlet ét sted, går du sikkert forbi, når du kommer hjem fra arbejde eller skal ud med skraldet. 

Flere Nyheder