En fræk og sensuel aften i byen med diskret sexlegetøj

09 oktober 2017 Astrid Pedersen
En fræk og sensuel aften i byen med diskret sexlegetøj

Har du nogen sinde fantaseret om at gøre byturen med kæresten ekstra fræk og sensuel? Selv om I måske har dannet par i mange år, og føler at I kender hinanden ud og ind – så mangler der måske lige et sidste erotisk pift for at gøre det helt perfekt!

Stimulerende creme og vibrator æg – den bedste aperitif

Inden I går ud af døren, kan du for eksempel bede hende påføre sig en creme eller serum, som gør sensitive områder endnu mere følsomme. På belugi.dk finder du et stort udvalg af netop denne type cremer. Her kan du også finde de frække vinrator æg med fjernbetjening, som du kan bede hende placere strategisk inden I går ud af døren. Fjernbetjeningen skal du nok tage dig af …

Parvibratoren – den ultimative afslutning

Når I kommer hjem og trænger til at få taget hul på festlighederne for alvor, kan en Lelo parvibrator anbefales til at sætte prikken over i’et. Den smarte vibrator stimulerer begge parter under akten – det kan ikke undgå at blive et brag af en finale!

Hele herligheden kan anskaffes på den danske online sexshop https://www.belugi.dk/, som har Norden største udvalg i frækt og lækkert sexlegetøj til enlige og par – det hele til suer lave priser, og med diskret forsendelse oven i hatten!

Flere nyheder