En køjeseng gør det nemt for dine børn at sove sammen

19 november 2021 Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Synes dine børn, at det er hyggeligt, at de kan komme på besøg på hinandens værelser og sove sammen, kan det være en ide for dig at overveje, at de får en køjeseng. Dermed behøver du ikke at finde ekstra madrassen frem, når børnene har lyst til at sove hos deres brødre eller søstre.

Samtidig gør køjesengen det nemt for børnene at have venner på besøg, der kan overnatte. Igen slipper du for at skulle redde op, men kan bare sige ja til, at de selvfølgelig gerne må sove sammen. 

Et godt sted for dig at lede efter en køjeseng til dit barns værelse, er littlehugs.dk. De har et stort udvalg af forskellige former for køjesenge. Du kan derfor nemt finde den, der vil passe bedst til dit barn. Det kan være, at du gerne vil have noget ekstra opbevaringsplads under sengen. I det tilfælde kan du vælge en med skuffer under. Der kan du for eksempel opbevare ekstra dyner og hovedpuder.

Du kan også vælge en køjeseng, hvor der er en ekstra seng i en skuffe under den underste køje. Dermed bliver det muligt for dit barn at have to personer sovende på værelset. 

image

Køjeseng behøver ikke at være lig med lejrskole

Mange af os forbinder en køjeseng med en lejrskole og synes, at det er en lidt upraktisk anordning. Men du kan sagtens have en køjeseng, der ser pæn ud, og som passer til den stil, du har valgt at have i boligen. Du behøver derfor ikke at gå på kompromis med din stil, selvom du vælger en praktisk løsning. 

Køjesengene er skabt med stiger, der er meget nemme for børnene at komme op og ned ad. Det vil derfor for eksempel ikke være et problem, hvis de har brug for at stå op i løbet af natten og gå på toilettet. 

Flere Nyheder