Få den overvågning, du ønsker

26 maj 2021 Tina Høy

Videoovervågning er et omdiskuteret emne, da de fleste ikke bryder sig om tanken om at blive overvåget på gader og stræder, på arbejdspladser og endda i eget hjem via den bærbare computer. Nogle har dog den holdning, at ingen jo sidder og kigger overvågning samtlige minutter igennem på en overvågning uden grund, og hvis man ikke har gjort noget kriminelt, kan man være ligeglad.

Man kan håbe på, at overvågning har præventiv virkning, således at ubudne gæster vil holde sig væk fra en overvåget grund ved et hus eller en virksomhed. Det kan også ske, at indbrudstyve ikke er maskeret (godt nok) eller har andre kendetegn, så politiet kan bruge overvågningsbillederne.

Videoovervågning af uvedkomne – eller hunden derhjemme

Overvejer du vidoovervågning i dit hjem? Måske fordi du i så fald vil føle en sikkerhed i forhold til at kunne tjekke din bolig, når du ikke er hjemme, eller det vil virke præventivt at gøre tyven opmærksom på det. Måske har du hund og vil gerne kunne holde øje med den, når du er væk fra hjemmet. 

Det er også muligt for dig at få overvågning til din grund uden for huset. Hvis uheldet skulle være ude, og du har indbrud, kan politiet i det mindste se indbrudstyven på overvågningen. På hjemmesiden www.dkkamera.dk kan du se billige gør-det-selv-løsninger, hvis du selv vil sætte det op. 

Synlig overvågning til virksomheder 

Hvis I er en virksomhed, kan det være en god løsning at have overvågning af udearealer. Nogle arbejdspladser kan også have brug for overvågning indenfor i begrænset omfang af sikkerhedsgrunde. 

Men hvilket udstyr skal man vælge? DK Kamera er specialiserede i overvågning og har både indendørs- og udendørs videoovervågning. Priserne er konkurrencedygtige og overvågningen i høj kvalitet. 

DK Kamera har et stort udvalg af videoovervågning. De har både små kompakte kameraer, som man ikke ligger mærke til og mere synlige. På en arbejdsplads ønsker man typisk, at de skal ses. 

Flere Nyheder