Forny dine gulve

23 marts 2021 Tina Høy

Er dine gulve præget af slitage ved møbler, der rykkes på, og der hvor I går meget?

Det kan pynte meget på dit hjem at få slebet eller høvlet gulvene, så de ser ud som næsten nye. Du kan også vælge at få en anden slags lak eller lud, end du havde før, så du får lidt forandring.

Se eksempler på gulve

Hvis du gerne vil se, hvordan forskellige typer gulv ser ud med fx naturlig mat lak eller hvid lud, kan du se på gulvkanonen.dk. Her kan du også se prisen på det at slibe, behandle, bortskaffe affald osv. på et bestemt størrelse gulv, så du kan sammenligne med dit eget. Hermed får du en idé om, hvad det ca. vil koste at ordne dit gulv. Du kan kontakte GulvKanonen for et tilbud – de er kendt for at lave billig gulvafhøvling, og deres kunder er tilfredse. 

GulvKanonen kører i hele landet, og der er generelt 3 års garanti på deres gulvarbejde. De behandler trægulv (maling, lak- og olie-, og ludbehandling), og hvis du har brug for at få malet, har firmaet også professionelle malere, så du kan få ordnet boligen fra top til tå. 

Pålidelige og kompetente

Det er en tillidssag at skulle have fremmede ind i hjemmet, og hvis du skal have en gulvmand ind i dit hjem, der er kompetent og pålidelig, er GulvKanonen de rigtige at hyre. På gulvkanonen.dk kan du læse anmeldelser fra kunder. 

Flere Nyheder