Gå sommeren i møde med en overdækket terrasse

05 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Måske har du overvejet at få opført en træterrasse i haven. Men har du også overvejet de mange fordele ved at lade den overdække?

Søg skygge for solen på en overdækket terrasse

Når den danske sommer viser sig fra sin absolut bedste side kan dagene godt gå hen og blive utroligt varme. Midt på dagen, når solen står højest på himlen og UV indekset ligeledes er meget højt, kan det være risikabelt at opholde sig i direkte sol.

Her har en overdækket terrasse en indlysende fordel. Med en overdækket terrasse kan du og din familie nyde sommeren i den svale skygge uden at skulle gå inden døre. Og så smelter smørreet på frokost bordet ikke når dette anrettes under terrassens overdækning.

Kryb i ly for regnen på en overdækket terrasse

Sommeren i Danmark er lunefuld af sind, hvilket ofte kommer til udtryk ved silende regn. Men selv om det står ned i stænger kan det godt være rigtig rart at opholde sig udendørs i den friske sommerluft.

image

Med en overdækket terrasse kan du nyde udelivet i alle slags vejr, og dette er måske den største fordel ved en overdækket terrasse.

Indret udekøkken på terrassen

Når hele eller dele af din træterrasse er overdækkede behøver du ikke at begrænse dine kulinariske udfoldelser til en havegrill. Du kan vælge at indrette et såkaldt udekøkken som gør det nemt og sjovt at tilberede lækre, varierede måltider til hele familien under næsten åben himmel.

Hyg dig året rundt på din overdækkede træterrasse

Der ud over gør en overdækning det muligt at få glæde af terrassen langt ud på efteråret. Du g din familie slipper helt for at fryse hvis du investerer i en terrassevarmer – og med flot belysning på terrassen kan I rigtig skrue op for hyggen i den mørke tid. Få mere overdækket terrasse inspiration på kun-terrasser.dk

Flere Nyheder