Husk: Markedet vender angående ejendomsinvestering!

13 november 2020 Anders Lundtang Hansen

Det er lidt på sin vis på samme måde med aktier, som det er med ejendomsinvesteringer: Man skal have tillid til, at det man køber, det rent faktisk kan betale sig i længden.

Ejendomme er bare lidt mere håndgribelige, og de kan stå i lang tid og tilpasses omgivelserne og tiden, mens gamle aktier sådan set også kan blive mange penge værd med tiden, men de kan også hurtigt falde i værdi – og det sker sjældent lige så hurtigt som med ejendomme.

Ved aktier har man oftest mest et bevis på, at man ejer en andel af en virksomhed, og nogle gange – for ikke at sige ofte – har man jo ingen indflydelse på, hvad der skal ske i denne virksomhed, selvom det trods alt påvirker ens aktier.

Ved at investere i ejendomme kan man trods alt have lidt mere råderum over dem, hvis man selv besidder dem.

Planlæg fremtiden ved ejendomsinvesteringer

Men hvor fedt det end kan være at eje sådan nogle ejendomme, og man har de rette midler, det bedste team og så videre til at istandsætte, klargøre og måske endda bygge de ejendomme, hvor man før bare ejede en grund og tilladelse til at opføre nogle ejendomme, så kan det også hurtigt gå den anden vej.

Det har måske ikke noget at gøre med en selv som sådan, da man har indhentet de rette tilladelser, bygget efter det beskrevne, som man skal, og man sådan set er parat til at lukke folk ind i husene.

Men så kan der komme en finanskrise, eller det bliver alligevel ikke attraktivt at bo i området, som man havde håbet på, fordi kommunerne ikke gav midler til området, eller investorerne på andre projekter blev væk.

Så bliver det måske for dyrt for lejerne at bosætte sig eller drive erhverv i de ejendomme, og det er sådan set ikke din skyld – men nogle gange skal man forberede sig på det, man ikke tror muligt.

Klik her for at læse en del mere om ejendomsinvesteringer. 

Flere nyheder