Hvem har lyst til analsex?

02 december 2018 Lykke Holzmann Søby
Hvem har lyst til analsex?

En af de største sexmyter er, at kvinder ikke nyder analsex, og at de kun deltager i det for at gøre deres partner lykkelig. Det er simpelthen ikke sandt. Ved hjælp af en butt plug kan anal sex føles mere behageligt for både en kvinde og hendes partner.

En butt plug skaber mere tryk i endetarmen og klitoris, hvilket øger niveauet af fornemmelse kvinden oplever – hvad enten det er fra en dildo, vibrator eller partnerens penis. Mange kvinder nyder også at bruge et butt plug, mens de modtager oralsex. Når hun når sit klimaks føles de sammentrækninger rundt om en butt plug mere intens end uden, og stimulerer nerveenderne omkring anus, som normalt overses.

Nogle kvinder bruger en butt plug til at øge deres partners fornøjelse. Ved at indsætte en butt plug i endetarmen reduceres mængden af plads i bækkenet, og som en følge deraf føles skeden endnu strammere. Det strammere tryk og den ekstra tekstur, der sker ved brugen af en butt plug gør også at kvindens vagina føles anderledes og meget mere behagelig for partneren.

Mænd har selvfølgelig prostata i numsen, og derfor er nydelsen endnu større for dem ved stimuleringen af en stor butt plug. Der findes dog også kvinder som synes butt plugs er skønne at bruge under et almindeligt samleje, fordi de nyder fornemmelsen af den. Men vi skal selv følgelig også huske på at endetarmen også er en erogen zone takket være alle de nerveender der sidder omkring den og derfor kan en følelse af at være spændt godt ud nede i det område føles virkelig fantastisk, uanset dit køn.

Der findes måske mennesker der kun kan lide vaniljesex, og som ikke kunne drømme om at bruge en butt plug, men dem er der faktisk ikke så mange af længere. En butt plug er et helt almindeligt stykke sexlegetøj der kan bruges af alle der dyrker sex.

Flere nyheder