Kan man fjerne mere ved en gulvafslibning?

26 juni 2020 Anders Lundtang Hansen

Du har måske læst sådan noget med, at når der skal foretages en gulvafslibning, så er man nødt til at fjerne alt det inventar, man kan, i et lokale eller dem, hvor man skal slibe gulvene ned.

Det giver jo sig selv, at man skal kunne komme til selve gulvet og slibe det ned, ellers bliver det jo ikke noget godt resultat. Måske kan man være heldig, at det ender godt alligevel, men det bedste vil altid være, hvis man på forhånd har fjernet møbler, gulvtæpper med videre fra rummet, så man kan komme til.

Desuden er det klart, at man jo skal have et sted at putte de møbler ved videre, og det er jo ikke sikkert, man lige har en kælder at stille det hele ned i, og det er jo dumt at skulle hen at betale for et opmagasineringslokale, imens man får ordnet gulvet.

Så man stiller ofte møblerne ind i et tilstødende lokale, og så fjerner man dem videre, når man har fået efterbehandlingen i et givent rum til at virke, så man kan stille noget af det tilbage i rummet igen, så man ikke ophober det hele i ét lokale – hvor der sjældent er plads.

Det er også smartest, at man som kunde gør den slags selv, så gulvafsliberne ikke skal bruge tid på det arbejde, og magter man det ikke selv, må man få venner eller familie til at hjælpe en.

På den måde er det nemmere for det arbejdende folk at komme til.

Men du har nok læst, at man skal fjerne det, man kan, men hvor går grænsen til dette?

Nogle gange har man måske nogle ting, der er boret fast ved gulvet. Skal man tage dem op og fjerne dem?

For gulvafsliberne vil det klart være lettest, hvis der er fjernet så meget, som det er muligt, men noget kan bare ikke fjernes eller er noget nær umuligt såsom med radiatorer.

Flere nyheder