Køb designer gulvlamper online – det betaler sig

29 juli 2018 Astrid Pedersen
Køb designer gulvlamper online - det betaler sig

En lampe er ikke blot en lampe – især hvis du er typen, som går op i mode og design inden for indretning. Som interiør afficionado vil du gerne have, at din nye lampe bidrager til boligens – eller i hvert fald det pågældende rums – stil og udtryk. Og derfor leder du efter lamper, som på én og samme tid er raffinerede, elegante, og på en diskret måde kan indgå i sammenhæng med det øvrige interiør. Det fine ved lamper er jo, at de – ud over deres stilistiske udtryk – har en funktion, nemlig at oplyse rummet, og sørge for, at de bedste sider ved dit smukke designer decor bliver fremhævet.

Vælg gulvlamper, hvis din stue skal være hyggelig

Ønsker du maksimal hygge, stemning og atmosfære i din stue, nytter det ikke noget at lyssætte den ved hjælp af loftlamper. En loftlampe kan være flot og dekorativ, men det lys, den spreder, er langt fra stemningsskabende. Til den ideelle hygge stemning skal der decentralt lys til – det vil sige, afgrænset lys fra lyskilder placeret strategisk rundt omkring i rummet. Det kan for eksempel stamme fra flotte gulvlamper fra kendte designere. En dygtig designer ved, hvordan han eller hun får det optimale ud af moderne lyskilder ved hjælp af de rette materialer og god formgivning. Så hvis du vil være helt sikker på, at dit hjem er lyssat korrekt, skal du vælge designer gulvlamper.

Find designergulvlamper hos andlight.dk

Hvis du er på bar bund med hensyn til opsporing af den rigtige designer gulvlampe, kan du starte hos andlight.dk.

I den online shop på andlight.dk finder du gulvlamper fra kendte producenter og designere som for eksempel &tradition, artek, Artemide, Design by Us, Design House Stockholm, Dreizehngrad, DybergLarsen, Foscarini, Frama, GUBI, HAY Lamper, Louis Poulsen & PH, Luceplan, Lumen Center Italia, lumini, Made By Hand, Nuura, NYTA, Original BTC, Parachilna, Paulmann, Serge Mouille, Studio Italia Design, Svalen, Tala, Tom Dixon, Tom Rossau og Tonone.

Flere nyheder