Lær at lægge en god online-strategi i poker

08 oktober 2018 Tina Høy
Lær at lægge en god online-strategi i poker

Vil du vinde mere i poker og have det sjovere? På fun-games.dk kan du læse mere om at lægge en god online strategi for de mest almindelige former for online poker. Online poker er et spil, hvor du i høj grad har mulighed for at påvirke udfaldet. 

Texas Hold’em

Når du spiller Texas Hold’em, er det først og fremmest vigtigt, at du har styr på, hvad der er gode kort, og hvad der ikke er. Du starter med at få to kort på hånden og skal derefter foretage dit første bet – eller folde. En af de fejl, som mange begår, er, at de folder for sjældent. En vigtig online poker strategi for Texas Hold’em er derfor, at du lærer, hvilke to kort du bør spille videre med, og hvilke der ikke duer til noget.

Hvis du føler, at du ikke har så meget held med spillet, kan det være en ide, at du prøver at bluffe mindre. Du kan også studere, hvordan du kan blive bedre til at bluffe.

Omaha

I Omaha er der mange flere kort i spil, og det er derfor nemmere for både dig og dine modstandere at få en stærk hånd. Du skal huske på, at du derfor skal have en meget stærkere hånd for at vinde i dette spil, og du bør folde oftere end i Texas Hold’em.

7 Card Stud

I 7 Card Stud er der rigtig mange kort i spil. Alle spillerne ender med at få syv kort hver. Du kan se fire af de andre spilleres kort, og det er vigtigt, at du er meget opmærksom på dem. Du bør selvfølgelig også holde øje med, om nogle af de kort, som du venter på, er blandt de kort, som de andre spillere har fået. Også i 7 Card Stud bør du spille færre, men bedre hænder. 

Flere nyheder