Prøv den vilde – og almindelige – frisure hos en frisør i København

23 august 2021 Anders Lundtang Hansen

En københavns frisør kan være sådan en klassisk en, der klipper børn, kvinder og mænd med en almindelig klipning, hvor man skal have afkortet håret, fordi det er blevet for langt, eller man trænger til at få gjort noget ved de slidte spidser.

En frisør i København kan så også være den, som der tager sig af at sætte dit hår flot op til det store bryllup eller en anden festlig anledning.

Så kan en københavnsk frisør også være den, som der går helt amok og kan hjælpe dig med at farve dit hår i en vild farve eller give dig striber i håret.

Men ved du hvad?
Du behøver faktisk ikke gå til tre forskellige frisører for at få oplevet disse forskellige aspekter, for det kan sagtens lade sig gøre at finde ved den samme frisør.

Frisøren i København kan hjælpe med det hele med håret

Man har måske en idé om, at en frisør enten er sådan en konservativ type, hvor man blot klipper håret almindeligt fra gang til gang, hvor kunderne netop kommer her, fordi man ved, hvad man får.

Eller også er det sådan en sprælsk frisør, der har store ambitioner om at gøre alle frisurer legendariske, hvor man afprøver ens evner og metoder for at se, hvad der fungerer, og man så ikke agter sådan noget “kedeligt” som en almindelig klipning.

Selvom disse to steder og typer da nok skal eksistere, så foregår det meste i krydsfeltet mellem det almindelige, velkendte og mere udfarende.

En god frisør kan jo som regel finde ud af at lave en frisure på en måde, hvor den både kan være meget almindelig ikke skejer sig ud, og så kan den være så markant, at andre ikke kan undgå at lægge mærke til den.

Det vil altid være noget, hvor man gør det efter kundens ønsker.

Flere Nyheder