Pynt dit hjem med en Flo Glo Ball pendel

27 maj 2019 Kamilla Tolnø
Pynt dit hjem med en Flo Glo Ball pendel

Flos glo ball pendel er måske et kompliceret navn – men der er tale om en utroligt enkel løsning på et problem, som de fleste kender. Det er nemlig sjældent en nem opgave at skulle finde lamper til boligen. Hvis der bare er tale om en lille gulv- eller bordlampe, gør det ikke den store forskel, hvad man får valgt. Men gælder det en større lampe, som fx den, der skal hænge over spisebordet, så er det rigtige valg afgørende. Det er nemlig ikke kun vigtigt, at lampen passer godt ind som møbel, men lyset skal også være både stemningsskabende og funktionelt. Derfor er en Flos glo ball pendel værd at se nærmere på for dig, der gerne vil skabe en helt særlig stemning og moderne udtryk i dit hjem.

En klassiker til nordiske hjem

Flos lamper er utroligt populære her i Skandinavien. Det skyldes, at de moderne og minimalistiske lamper i høj grad matcher de indretningstendenser og stilarter, vi bruger i vores hjem. Derfor er en Flos glo ball pendel også en lampe, der passer ind i de fleste moderne, nordiske hjem. Der er nemlig tale om et stilrent og helt enkelt design, som virkelig får hjemmet til at fremstå som noget særligt. Man kan godt sige, at Flos glo ball over de seneste år har erstattet den klassiske lysekrone i de danske hjem. Det er en både underspillet og luksuriøs løsning, som uden tvivl vil få dit hjem til at stråle.

Behageligt lys er afgørende

En lampe skal ikke kun være pæn – den skal også opfylde sit formål. Med en Flos Glo Ball får du en behagelig og afdæmpet belysning, som er pakket væk bag en skærm, sådan at det ikke skærer i øjnene. Belysningen er derfor oplagt over spisebordet, hvor man har brug for lys til at se, hvad man laver, men samtidig går efter et hyggeligt udtryk.

Flere nyheder