Tag vennerne på ordet – start jeres eget mikrobryggeri

26 august 2021 Emilie Ann Jacobsen

Kender du det, du sidder og drikker en øl med en ven, og I begynder at tale om, hvordan I også selv kunne fremstille øl. “Hvad med denne her smag?” eller “Jeg smagte en gang en øl med citrongræs”, bliver I ved. Men når I går hjem igen, har I ikke fået gjort noget ved det. Det er dog ærgerligt, for det er virkelig hyggeligt at have et projekt sammen med en ven. Det kan I få virkelig meget glæde ud af, og I kan lære hinanden at kende på en ny måde. 

Derfor kan det være en god ide, at du tager din ven på ordet næste gang. Når I begynder at tale om at fremstille jeres egen øl – så hiver du mobilen frem og bestiller udstyret til det. Det er faktisk supernemt. På en webshop som albryg.dk kan du bestille et startsæt. Dermed kan du få al det udstyr, du skal bruge til at komme i gang med at brygge øl. 

Køb andres mikrobryggerier

På albryg.dk kan du faktisk ikke kun købe udstyr til at brygge din egen øl. Du kan også købe øl fra andres mikrobryggerier. Dermed kan du prøve, hvordan det kommer til at smage, når de har brygget. Det kan give dig noget inspiration til din egen proces. For øl er jo ikke bare øl. Det ved du helt sikkert allerede godt. Der kan være stor forskel på dem, og det vil du kun komme til at udforske endnu mere, hvis du går i gang med at brygge din egen øl. 

Drømmer du om selv at kunne sælge din øl en dag, giver det også masser af inspiration at se på udvalget hos albryg.dk. Måske kommer det en dag til at være en af dine øl, der er at finde på siden hos dem. Det ville helt sikkert være noget, der var værd at stræbe efter. 

 

Flere Nyheder